Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
-
Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Příspěvek
od Script » pon 14. říj 2013 10:19:21
lordsword píše:Luk v proměně ,přestal být omezován,až v Hae co vím.Jinak je omezen defakto ve všech hlavních mapách a bosech.No snad v přitažlivce taky ne:)
Pak se ovšem bavíme každý o něčem jiném a myslím, že by od vás bylo férovější, uvést svůj návrh od počátku na pravou míru. Jde jenom o nastavení obran, které se liší příšeru od příšery a třeba v tom HG je pro všechny zbraně stejně příznivé. A nevidím důvod, proč by to mělo být do budoucna jinak. Co tedy vlastně navrhujete?
Nemůžu to slíbit, ale nějaká drobná korekce obran směrem dolů by mohla přijít. Vše záleží na výsledcích testů pvm šípu.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
-
lordsword
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Příspěvek
od lordsword » pon 14. říj 2013 13:04:32
Script píše:lordsword píše:Luk v proměně ,přestal být omezován,až v Hae co vím.Jinak je omezen defakto ve všech hlavních mapách a bosech.No snad v přitažlivce taky ne:)
Pak se ovšem bavíme každý o něčem jiném a myslím, že by od vás bylo férovější, uvést svůj návrh od počátku na pravou míru. Jde jenom o nastavení obran, které se liší příšeru od příšery a třeba v tom HG je pro všechny zbraně stejně příznivé. A nevidím důvod, proč by to mělo být do budoucna jinak. Co tedy vlastně navrhujete?
Nemůžu to slíbit, ale nějaká drobná korekce obran směrem dolů by mohla přijít. Vše záleží na výsledcích testů pvm šípu.
Beru to tak aby obrany na zbraně byly nastaveny stejně pro všechny zbraně na všech mapách,tak jak je to v Hae.Nevidím žádný důvod,proč by měly být některé zbraně znevýhodněny. To si myslím,že by neměl být problém nastavit.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
Casta
- Lv.8
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od Casta » úte 22. říj 2013 12:09:20
No já vidím zas tak že než se to do hry dá tak bude tento navrh zapomenut
Dobrým lidém se dějí dobré věci !!!
Tempus vulnera sanat!
Člověk, který se neumí usmívat, si nesmí otevřít obchod.
-
margot.orion
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od margot.orion » úte 05. lis 2013 11:02:59
Bohužel je to pravda, při stejných % na příšery a stejných % na zvířata bere šaman se záhrobím průmka 41 více než ninja se sépií průmka 45...na to že má luk o 100 větší DMG bych si myslel že ninja vede ...
Zkoušeno v kerindoru na královnách !
E : rozdíl je několik tisíc...
Uživateli byl udělen warn + změněn podpis.
-
necromander
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Příspěvek
od necromander » stř 04. pro 2013 10:08:12
Konečne bolo na čase tú chybu okolo premeny opraviť ...
A čo sa týka toho diskutovaného problému, bolo by fajn ak by sa ta obrana na rôzne tipy zbraní u jednotlivých mobov či meteorov zjednotili a boli rovnaké ...
V premene ... dvojnásobne, aj ja si pamätám že ked som sem prišiel každý dikar čo šiel do premeny bral sepiu alebo vranu vysoká prumka 5/10 bonusovanie a rezal jak šialena motorová písala všetko ... Tak by to aj malo ostať čo sa týka premeny hlavna dominanta luk ... rsp Hodnotu utoku v premene určovať podľa DMG zbrane ... alebo to nejak vyvážiť aby to mohli použivať viacerý.
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Cti ke slávě
-
shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Příspěvek
od shvetseek » čtv 09. led 2014 17:34:44
Obrany na zbrnaně v PvM. A není to náhodou lepší pro ty šamany, že berou více? Vezměte si, kolik lidí by za šamany hrálo, kdyby to byly opravdu tak slabé postavy, jak se na první pohled zdá?
"Happines only real when shared."
-
Itako
- Lv.25
- Dal poděkování: 447 poděkování
- Dostal poděkování: 182 poděkování
Příspěvek
od Itako » pát 11. dub 2014 7:59:25
Ahojte všetci,
chcem sa len spýtať, že či už je pripravená táto oprava na vloženie do hry, keďže už prešlo skoro 6 mesiacov od informovania o tejto zmene a už sme si ju mali možnosť v decembri vyskúšať na VTS a fungovalo to v pohode
.
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@Gulik, Neukazuje se to nikde a to z důvodu jiného počítání bonusu. A nefunguje na PvP, pouze na PvM.
Ahoj, právě že po nasazení ve statech nic. Body 100% by neměly být potřeba.. ale diky prošel jsem si znovu příspěvky a foxx tam potvrzuje, že se to nikde neukáže:// to bych bral jako bug. Tak budu veřit tomu, že to funguje
Bug to není. Musíš byt trpělivý, ono se ke 100% dostaneš. Zkus postavy vice expit a měj je v dosahu, aby jsi nahoře v liště viděl srdce. Jinak už od začátku manželství, co nasadíš manželské šperky, tak by ti to mělo dát určitá procenta do kritiku. Jestli si o tom chceš více přečíst, tak zadej do vyhledávače na fórum “manželské šperky” a uvidíš, co vše už se na tohle téma řešilo.
Ahoj, zkusím se nejprve zeptat tu - mám 64% u bodů manželství a naušnice lásky nasazený (kritik).. ve statech se ale nic nezvedá už od samýho začátku... může jít o bug? kritik bych docela využil ://
Našel sem chybu v eventu... mám psát ticket nebo ne?:D
Suko201 to má úplně jednoduché řešení vezmi kamarády a šup tam v pátek.
Zdravíčko, neuvažuje se v týmu, že se zruší malá war? Dlouhodobě už tam nikdo nechodí a když jo, tak pro 1-2killy.. Co vy na to? Místo toho střední, nebo nějaký automaticky minievent?
Ahoj, nevíte někdo jak na generace, případně je někde nějaký návod i s vysvětlením? Děkuji
Pokud někdo marně hledal lampiony v IS, zapomněli jsme, právě byly přidány. Hezký event všem.
@Gulik, ať založí nový účet na existující mail, který vlastní a z něj napíše ticket. GM si mohou dohledat, že je to stejný hráč.
Ve hře shání "kubee385baf" pomoc od GM - nemá přístup na e-mail a něco asi potřebuje. Ticket nemůže potvrdit. Je mu pomoci?
@libast, nemůžete mít na té postavy u strážce města vypnutý event? Jinak pro vyber duziny musi hrac mit zasazenou jednu dyni za dany cech.
@libast, napište na support, hlavně dodejte postavu, ze které vám to nejde a pokud vím, tak odměny dostáváte za každou zasazenou dýni.
Položený dýně taky dárky nedávají tak nechápu co je to za event
Vůdce cechu nedostane dužinu z dýně
Mionix píše: @qSTRoNgMANp, Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup.
Je tu aspoň občas sranda..
Aneb Slavnosti sněženek. Film z mého milovaného Kerska, kde mají moji rodiče chatu. "Vaše staré se posekají motyčkami na mezi, když se potkají."
@qSTRoNgMANp, Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup.
Suko201 píše: a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
Hahahahahaha
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
@MoCKeR, Dobře jsi mu naložil loupe.
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@Suko201,
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl
@Suko201, nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
Mionix píše: @Suko201, tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat.
nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky
@Suko201, tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat.
nebo to mám rozhodnout já?
Mionix píše: @Suko201, vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka
@Suko201, vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
Sirrey píše: @KerkyzAfterky, Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník.
proč lžeš prosím tě
přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@KerkyzAfterky, Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník.
dostali big update a stejně furt kydaj
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete
jakože tohle je težče real talk no.
Cechovní dýně. Umožnění přesunu
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete
@MoCKeR, nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
docela slušně s váma vypekli
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané
ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
Mionix píše: @KerkyzAfterky, Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@KerkyzAfterky, Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@libast, Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně
Předem děkuji za odpověď
Letos za splněný úkol není dárek?
@diver, A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák.
@Mionix, Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@diver, záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@Lelaion, postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne.