Kerindor je PvP aréna ?

Diskuze o velmi členitém území, které dříve bylo velkou říší. Dnes zde zbyl jen zmatek.
Tomino26
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Kerindor je PvP aréna ?

Příspěvek od Tomino26 » úte 27. dub 2021 22:17:17

A k čomu ti pomôže viacej ch ? :think:
To že 90% ľudí sú lenivé opice pretože sa naučili chodiť na mino pretože je to to najednoduchšie ?
Fakt nechám niekedy túto logiku veď sa posuň na skretov alebo choď dopredu na mágov. Skreti niesú o moc ťažší je tam kľud, našpor tuke a choď ezo / zver.

MuckO
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od MuckO » pon 03. kvě 2021 18:06:48

jj tomino je vidieť že maš recht-79 lvl bm-ko nech ide na zver :D

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » pon 03. kvě 2021 18:21:37

MuckO píše: pon 03. kvě 2021 18:06:48 jj tomino je vidieť že maš recht-79 lvl bm-ko nech ide na zver :D
Ty jsi jen uplakánek a hledáš výmluvy. To je celý. Jak tě tady vidim fňukat, tak mam chuť tě jít zabíjet sám, jen aby sis uvědomil, jak hrozně strašně zníš a jak strašně otravnej jsi.

Celý tohle téma obsahuje hromadu tipů, jak můžeš tyhle problémy obejít, abys mohl co nejlíp dropovat - a ty si z toho odmítáš vzít sebemenší radu, prostě jen furt dál fňukáš lol.

Sabon
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Sabon » pon 03. kvě 2021 19:30:20

Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.

Pamatuju si časy, když se bojovalo v metilandu, udolí orku apod....

Edit.: Nikde není napsáno, že se jedná o "PvP" hru. Ale "PvP" a "PvE", pokud vezmu doslova Vaši odpověď. Netahejte si z toho jen části. /Lacius

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 608 poděkování
Dostal poděkování: 687 poděkování

Příspěvek od Mionix » pon 03. kvě 2021 19:37:41

Sabon píše: pon 03. kvě 2021 19:30:20 Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.

Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců. :up:

Tak že, jako žlutého daného hráče kosili kdekoliv v přitažlivce, kdykoliv se snažil s PvM expit modráci a ona mu došla trpělivost, přestal se snažit a začal to modré říši oplácet v keri. Ten hráč vůbec netouží po PvP. Ten hráč se jen mstí zato, co mu dělala jiná říše na jiné mapě.

Moje rada? Přejděte s těmito dropery do jiné než modré říše a máte klid. Červené a žluté nechává v klidu dropit.

A pro vás milý Sabone, možná to netušíte, ale v současné době jsou říše otevřené. ;-)

Krásný den
Mio

Sabon
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Sabon » úte 04. kvě 2021 14:29:45

Mionix píše: pon 03. kvě 2021 19:37:41
Sabon píše: pon 03. kvě 2021 19:30:20 Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.

Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců. :up:

Tak že, jako žlutého daného hráče kosili kdekoliv v přitažlivce, kdykoliv se snažil s PvM expit modráci a ona mu došla trpělivost, přestal se snažit a začal to modré říši oplácet v keri. Ten hráč vůbec netouží po PvP. Ten hráč se jen mstí zato, co mu dělala jiná říše na jiné mapě.

Moje rada? Přejděte s těmito dropery do jiné než modré říše a máte klid. Červené a žluté nechává v klidu dropit.

A pro vás milý Sabone, možná to netušíte, ale v současné době jsou říše otevřené. ;-)

Krásný den
Mio
Zdravím, ale to je právě ono " v současné době" aspon za mě, mají být říše otevřené pořád a Ekuru hraju od jejího vzniku a to že ho někdo zabijel v metilandu, udolí orku apod.. to bylo dřív pořád a nikdo si nestežoval, dřív bylo na každém ch na 90tkách 5 lidí a mastilo se to tam.

Cido je otevřená pro každou říší zvlášt aby tam náhodou někdo někoho nezabil.
Říše jsou zavřené, aby náhodou někdo někoho nezabil u skladu.

Já přijdu z práce a chci si třeba zajít cido a nemužu, protože tam je 2h červená a pak je tam 2h žlutá, válku nestihnu a mužu hru zase vypnout :lol:

Edit.: Kde ty informace berete? Nějak si nevzpomínám, že by k úpravě mapy cidonie vedly Vami zmíněné důvody /Lacius

MichaelScott
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 60 poděkování
Dostal poděkování: 68 poděkování

Příspěvek od MichaelScott » úte 04. kvě 2021 15:41:33

Sabon píše: úte 04. kvě 2021 14:29:45
Mionix píše: pon 03. kvě 2021 19:37:41

Krásný den
Mio
Zdravím, ale to je právě ono " v současné době" aspon za mě, mají být říše otevřené pořád a Ekuru hraju od jejího vzniku a to že ho někdo zabijel v metilandu, udolí orku apod.. to bylo dřív pořád a nikdo si nestežoval, dřív bylo na každém ch na 90tkách 5 lidí a mastilo se to tam.

Cido je otevřená pro každou říší zvlášt aby tam náhodou někdo někoho nezabil.
Říše jsou zavřené, aby náhodou někdo někoho nezabil u skladu.

Já přijdu z práce a chci si třeba zajít cido a nemužu, protože tam je 2h červená a pak je tam 2h žlutá, válku nestihnu a mužu hru zase vypnout :lol:

Edit.: Kde ty informace berete? Nějak si nevzpomínám, že by k úpravě mapy cidonie vedly Vami zmíněné důvody /Lacius
Souhlasím s tebou, minimálně s tím otevřením říší.... Nájezdy na cizí říše byly vždycky zábavnou částí hry, vždy se tam najde pár PvP borců a třeba 20 minut se mastíte, koho to štve, změní si na sklad ch. Byl bych pro a přimlouvám se za otevření říší. S Cido je to podle mě ok, z hlediska toho, aby měli šanci všichni si zadropit, ačkoliv ji taky nestíhám a člověk aby si na to udělal životní harmonogram :lol:
MichaelScott :pm: :jinno:

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 608 poděkování
Dostal poděkování: 687 poděkování

Příspěvek od Mionix » úte 04. kvě 2021 15:42:56

Držte se prosím tématu, nebo to budu mazat. Toto není téma o otevření nebo zavření říší.

Mionix

Sabon
Lv.15
Lv.15

Příspěvek od Sabon » úte 04. kvě 2021 16:18:21

[/quote]

Zdravím pane Lacius:

Už nevím přesně, ale tehdy byl stejný problém v Cido jako se ted řeší v Kerindoru a to je ten, že tam bylo pár hráču co jen behalo po Cido a zabijelo hráče. Pamatuji si to přesně, protože mě tam denně naháněl pan Foxx :lol:

A vzniklo pár vláken podobných tomuhle a tím teda soudím, že se Cido zavřela a muže tam každá říše zvlášt. Pokud to tak není, tak budu rád za objasnění. :think:

Edit.: K úpravě cido nedošlo kvůli zabíjení hráčů jako takovému. Ale aby to lépe pasovalo do příběhu. To, že to ve značné míře ke všemu řeší problém s transférem je jen bonus. ;)/Lacius

Merline
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Merline » úte 11. kvě 2021 9:21:30

Ahoj,
Já si nedávno udělal BM výbavu na EZO a chodím keri cca 2 týdny (konečně změna od swampu).
Za celou dobu dropování na posledních ezo se mi stalo jednou jedinkrát, že by mě tam někdo zabil. To byl ten tzv. boj o území jak už tu někdo psal. No hold nemám pvp výbavu a nemohl jsem se s ním poměřovat - tak jsem se prostě zvednul ze země, přesunul jsem se k tlouštíkům a problém byl vyřešen - vesele jsem si dropoval dál!

Takže nebuďte líní a obětujte těch 5 minut co vám zabere se dostat někam dál (a to is buffem). Koneckonců ty výbavy na orky a na eza se cenově skoro vůbec neliší a úlomky padají všude stejně... TAK TU PŘESTAŇTĚ BREČET! Váš problém jde vyřešit úplně jednoduše, jen byste pro to museli něco udělat. ;) :up:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « ned 2:12 pm »
@Gulik,  Neukazuje se to nikde a to z důvodu jiného počítání bonusu. A nefunguje na PvP, pouze na PvM.
@ Gulik « ned 9:07 am »
Ahoj, právě že po nasazení ve statech nic. Body 100% by neměly být potřeba.. ale diky prošel jsem si znovu příspěvky a foxx tam potvrzuje, že se to nikde neukáže:// to bych bral jako bug. Tak budu veřit tomu, že to funguje
@ ShienZhao « sob 10:48 pm »
Bug to není. Musíš byt trpělivý, ono se ke 100% dostaneš. Zkus postavy vice expit a měj je v dosahu, aby jsi nahoře v liště viděl srdce. Jinak už od začátku manželství, co nasadíš manželské šperky, tak by ti to mělo dát určitá procenta do kritiku. Jestli si o tom chceš více přečíst, tak zadej do vyhledávače na fórum “manželské šperky” a uvidíš, co vše už se na tohle téma řešilo.
@ Gulik « sob 9:02 pm »
Ahoj, zkusím se nejprve zeptat tu - mám 64% u bodů manželství a naušnice lásky nasazený (kritik).. ve statech se ale nic nezvedá už od samýho začátku... může jít o bug? kritik bych docela využil ://
@ Makarov « sob 6:46 pm »
Našel sem chybu v eventu... mám psát ticket nebo ne?:D
@ Vydesenej « sob 7:10 am »
Suko201 to má úplně jednoduché řešení vezmi kamarády a šup tam v pátek.
@ Lejno « sob 12:06 am »
Zas reveš
@ Suko201 « pát 7:44 pm »
Zdravíčko, neuvažuje se v týmu, že se zruší malá war? Dlouhodobě už tam nikdo nechodí a když jo, tak pro 1-2killy.. Co vy na to? Místo toho střední, nebo nějaký automaticky minievent?
@ MrDzenda « pát 5:16 pm »
Ahoj, nevíte někdo jak na generace, případně je někde nějaký návod i s vysvětlením? Děkuji
@ Mionix « čtv 7:05 pm »
Pokud někdo marně hledal lampiony v IS, zapomněli jsme, právě byly přidány. Hezký event všem.
@ Mionix « pon 3:41 pm »
@Gulik,  ať založí nový účet na existující mail, který vlastní a z něj napíše ticket. GM si mohou dohledat, že je to stejný hráč.
@ Gulik « pon 3:35 pm »
Ve hře shání "kubee385baf" pomoc od GM - nemá přístup na e-mail a něco asi potřebuje. Ticket nemůže potvrdit. Je mu pomoci?
@ Mionix « ned 10:55 am »
@libast,  nemůžete mít na té postavy u strážce města vypnutý event? Jinak pro vyber duziny musi hrac mit zasazenou jednu dyni za dany cech.
@ Mionix « ned 9:06 am »
@libast,  napište na support, hlavně dodejte postavu, ze které vám to nejde a pokud vím, tak odměny dostáváte za každou zasazenou dýni.
@ libast « sob 10:46 pm »
Položený dýně taky dárky nedávají tak nechápu co je to za event
@ libast « sob 10:28 pm »
Vůdce cechu nedostane dužinu z dýně
@ Makarov « sob 8:59 am »
Mionix píše: @qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
Je tu aspoň občas sranda.. :D
@ Mionix « pát 7:12 pm »
Aneb Slavnosti sněženek. Film z mého milovaného Kerska, kde mají moji rodiče chatu. "Vaše staré se posekají motyčkami na mezi, když se potkají."
@ Mionix « pát 7:11 pm »
@qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
@ qSTRoNgMANp « pát 7:00 pm »
Hoši, vy jste komedianti
@ MoCKeR « pát 5:00 pm »
Suko201 píše:
Lejno píše: Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
Hahahahahaha
@ Suko201 « pát 11:37 am »
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
@ Relly « pát 11:30 am »
@MoCKeR,  Dobře jsi mu naložil loupe.
@ MoCKeR « pát 10:35 am »
aspoň sa nevolá lejno :D :D :D :D
@ Lejno « pát 4:03 am »
Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)

Who is chatting

offline Gulik 
offline Hakan 
offline Mionix