Kerindor je PvP aréna ?
-
- Lv.5
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Kerindor je PvP aréna ?
A k čomu ti pomôže viacej ch ?
To že 90% ľudí sú lenivé opice pretože sa naučili chodiť na mino pretože je to to najednoduchšie ?
Fakt nechám niekedy túto logiku veď sa posuň na skretov alebo choď dopredu na mágov. Skreti niesú o moc ťažší je tam kľud, našpor tuke a choď ezo / zver.
To že 90% ľudí sú lenivé opice pretože sa naučili chodiť na mino pretože je to to najednoduchšie ?
Fakt nechám niekedy túto logiku veď sa posuň na skretov alebo choď dopredu na mágov. Skreti niesú o moc ťažší je tam kľud, našpor tuke a choď ezo / zver.
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
- schvarz
- Lv.26
- Dal poděkování: 124 poděkování
- Dostal poděkování: 388 poděkování
Ty jsi jen uplakánek a hledáš výmluvy. To je celý. Jak tě tady vidim fňukat, tak mam chuť tě jít zabíjet sám, jen aby sis uvědomil, jak hrozně strašně zníš a jak strašně otravnej jsi.
Celý tohle téma obsahuje hromadu tipů, jak můžeš tyhle problémy obejít, abys mohl co nejlíp dropovat - a ty si z toho odmítáš vzít sebemenší radu, prostě jen furt dál fňukáš lol.
NÁSTROJ NA KOPÁNÍ MAP POKLADU
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.
Pamatuju si časy, když se bojovalo v metilandu, udolí orku apod....
Edit.: Nikde není napsáno, že se jedná o "PvP" hru. Ale "PvP" a "PvE", pokud vezmu doslova Vaši odpověď. Netahejte si z toho jen části. /Lacius
Edit.: Nikde není napsáno, že se jedná o "PvP" hru. Ale "PvP" a "PvE", pokud vezmu doslova Vaši odpověď. Netahejte si z toho jen části. /Lacius
- Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 608 poděkování
- Dostal poděkování: 687 poděkování
Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců.Sabon píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:30:20 Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.
Tak že, jako žlutého daného hráče kosili kdekoliv v přitažlivce, kdykoliv se snažil s PvM expit modráci a ona mu došla trpělivost, přestal se snažit a začal to modré říši oplácet v keri. Ten hráč vůbec netouží po PvP. Ten hráč se jen mstí zato, co mu dělala jiná říše na jiné mapě.
Moje rada? Přejděte s těmito dropery do jiné než modré říše a máte klid. Červené a žluté nechává v klidu dropit.
A pro vás milý Sabone, možná to netušíte, ale v současné době jsou říše otevřené.
Krásný den
Mio
-
- Lv.15
Zdravím, ale to je právě ono " v současné době" aspon za mě, mají být říše otevřené pořád a Ekuru hraju od jejího vzniku a to že ho někdo zabijel v metilandu, udolí orku apod.. to bylo dřív pořád a nikdo si nestežoval, dřív bylo na každém ch na 90tkách 5 lidí a mastilo se to tam.Mionix píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:37:41Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců.Sabon píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:30:20 Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.
Tak že, jako žlutého daného hráče kosili kdekoliv v přitažlivce, kdykoliv se snažil s PvM expit modráci a ona mu došla trpělivost, přestal se snažit a začal to modré říši oplácet v keri. Ten hráč vůbec netouží po PvP. Ten hráč se jen mstí zato, co mu dělala jiná říše na jiné mapě.
Moje rada? Přejděte s těmito dropery do jiné než modré říše a máte klid. Červené a žluté nechává v klidu dropit.
A pro vás milý Sabone, možná to netušíte, ale v současné době jsou říše otevřené.
Krásný den
Mio
Cido je otevřená pro každou říší zvlášt aby tam náhodou někdo někoho nezabil.
Říše jsou zavřené, aby náhodou někdo někoho nezabil u skladu.
Já přijdu z práce a chci si třeba zajít cido a nemužu, protože tam je 2h červená a pak je tam 2h žlutá, válku nestihnu a mužu hru zase vypnout
Edit.: Kde ty informace berete? Nějak si nevzpomínám, že by k úpravě mapy cidonie vedly Vami zmíněné důvody /Lacius
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 60 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Souhlasím s tebou, minimálně s tím otevřením říší.... Nájezdy na cizí říše byly vždycky zábavnou částí hry, vždy se tam najde pár PvP borců a třeba 20 minut se mastíte, koho to štve, změní si na sklad ch. Byl bych pro a přimlouvám se za otevření říší. S Cido je to podle mě ok, z hlediska toho, aby měli šanci všichni si zadropit, ačkoliv ji taky nestíhám a člověk aby si na to udělal životní harmonogramSabon píše: ↑úte 04. kvě 2021 14:29:45Zdravím, ale to je právě ono " v současné době" aspon za mě, mají být říše otevřené pořád a Ekuru hraju od jejího vzniku a to že ho někdo zabijel v metilandu, udolí orku apod.. to bylo dřív pořád a nikdo si nestežoval, dřív bylo na každém ch na 90tkách 5 lidí a mastilo se to tam.Mionix píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:37:41Jo tak vy jste to naprosto trefil. Vy vůbec netušíte, kdo tam zabíjí, jaký level, jestli má PvP a hlavně proč tam zabíjí, ale okamžitě jste vydedukoval závěr, že je to kvůli uzavřeným říším. Více takových mudrců.Sabon píše: ↑pon 03. kvě 2021 19:30:20 Nečetl jsem teda všechno, ale musím se smát i tomu co jsem přečetl... pokud by tu bylo to co normálně do metinu patří a to je to, že mužu jít do jiné říše a tam si zabojovat, tak je svátý klid, bohužel tady musí hráčum stačit 3h týdně a tak to řeší támhle způsobem a kdo nechce ve mestě bojovat, tak at si vleze do kruhu. Metin je PVP hra a PVP by mělo být tím hlavním čeho chci dosáhnout a né že budu denně 3h v Entu a pak se třeba dostanu do války a to ještě né do každý. Za mě jediné řešení je otevřít říše a bojovat jako dřív.
Krásný den
Mio
Cido je otevřená pro každou říší zvlášt aby tam náhodou někdo někoho nezabil.
Říše jsou zavřené, aby náhodou někdo někoho nezabil u skladu.
Já přijdu z práce a chci si třeba zajít cido a nemužu, protože tam je 2h červená a pak je tam 2h žlutá, válku nestihnu a mužu hru zase vypnout
Edit.: Kde ty informace berete? Nějak si nevzpomínám, že by k úpravě mapy cidonie vedly Vami zmíněné důvody /Lacius
MichaelScott
- Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 608 poděkování
- Dostal poděkování: 687 poděkování
Držte se prosím tématu, nebo to budu mazat. Toto není téma o otevření nebo zavření říší.
Mionix
Mionix
-
- Lv.15
[/quote]
Zdravím pane Lacius:
Už nevím přesně, ale tehdy byl stejný problém v Cido jako se ted řeší v Kerindoru a to je ten, že tam bylo pár hráču co jen behalo po Cido a zabijelo hráče. Pamatuji si to přesně, protože mě tam denně naháněl pan Foxx
A vzniklo pár vláken podobných tomuhle a tím teda soudím, že se Cido zavřela a muže tam každá říše zvlášt. Pokud to tak není, tak budu rád za objasnění.
Edit.: K úpravě cido nedošlo kvůli zabíjení hráčů jako takovému. Ale aby to lépe pasovalo do příběhu. To, že to ve značné míře ke všemu řeší problém s transférem je jen bonus. /Lacius
[/quote]
Zdravím pane Lacius:
Už nevím přesně, ale tehdy byl stejný problém v Cido jako se ted řeší v Kerindoru a to je ten, že tam bylo pár hráču co jen behalo po Cido a zabijelo hráče. Pamatuji si to přesně, protože mě tam denně naháněl pan Foxx
A vzniklo pár vláken podobných tomuhle a tím teda soudím, že se Cido zavřela a muže tam každá říše zvlášt. Pokud to tak není, tak budu rád za objasnění.
Edit.: K úpravě cido nedošlo kvůli zabíjení hráčů jako takovému. Ale aby to lépe pasovalo do příběhu. To, že to ve značné míře ke všemu řeší problém s transférem je jen bonus. /Lacius
-
- Lv.1
- Dal poděkování: 9 poděkování
Ahoj,
Já si nedávno udělal BM výbavu na EZO a chodím keri cca 2 týdny (konečně změna od swampu).
Za celou dobu dropování na posledních ezo se mi stalo jednou jedinkrát, že by mě tam někdo zabil. To byl ten tzv. boj o území jak už tu někdo psal. No hold nemám pvp výbavu a nemohl jsem se s ním poměřovat - tak jsem se prostě zvednul ze země, přesunul jsem se k tlouštíkům a problém byl vyřešen - vesele jsem si dropoval dál!
Takže nebuďte líní a obětujte těch 5 minut co vám zabere se dostat někam dál (a to is buffem). Koneckonců ty výbavy na orky a na eza se cenově skoro vůbec neliší a úlomky padají všude stejně... TAK TU PŘESTAŇTĚ BREČET! Váš problém jde vyřešit úplně jednoduše, jen byste pro to museli něco udělat.
Já si nedávno udělal BM výbavu na EZO a chodím keri cca 2 týdny (konečně změna od swampu).
Za celou dobu dropování na posledních ezo se mi stalo jednou jedinkrát, že by mě tam někdo zabil. To byl ten tzv. boj o území jak už tu někdo psal. No hold nemám pvp výbavu a nemohl jsem se s ním poměřovat - tak jsem se prostě zvednul ze země, přesunul jsem se k tlouštíkům a problém byl vyřešen - vesele jsem si dropoval dál!
Takže nebuďte líní a obětujte těch 5 minut co vám zabere se dostat někam dál (a to is buffem). Koneckonců ty výbavy na orky a na eza se cenově skoro vůbec neliší a úlomky padají všude stejně... TAK TU PŘESTAŇTĚ BREČET! Váš problém jde vyřešit úplně jednoduše, jen byste pro to museli něco udělat.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.
@
Mionix « ned 2:12 pm »
@
Gulik « ned 9:07 am »
@
ShienZhao « sob 10:48 pm »
@
Gulik « sob 9:02 pm »
@
Makarov « sob 6:46 pm »
@
Vydesenej « sob 7:10 am »