Stránka 1 z 1

Nový začátek

Napsal: ned 24. bře 2024 19:23:30
od Bosanova
Ahojte,

nejsem si jistý, zda píšu do správné sekce, nicméně týká se to hry.

Již několik týdnů si hraji s představou, že bych se vrátil na ekuru a začal od 0. Chtěl jsem se zeptat, zda to v dnešní době má smysl vzhledem k okolnostem.

Doufám, že tímto příspěvkem nikoho nenaštvu, nějakou dobu jsem si hledal informace jinak, nicméně bych si zde rád ověřil, zda ano či ne.

Všem případně moc děkuji a přeji hezký večer! :help:

Re: Nový začátek

Napsal: ned 24. bře 2024 22:01:02
od TomasFoxx
určitě jo, server pořád běží a lidí je aktivních dost, doporučuju se přidat i na komunitní discord (https://discord.gg/87kSahmXEF), třeba ti tam někdo poradí.

Re: Nový začátek

Napsal: ned 24. bře 2024 22:14:01
od Lampiiik
Ak je tvojim cieľom získavať stovky CB vo veľkých valkach a aspirovat na kráľa, tak to už zmysel bez itemshop investicii nemá. Bez toho, aby si si kúpil postavu s chitinkami a karmou P je liezť do valky zbytočné a po update zasveceni je tiež veľmi zdĺhavé pomýšľať na vytvorenie vlastnej zbroje. Nehovoriac o tom, že kým ty sa možno ku karme P a chitinkam dostaneš, tvoji protivníci už budú mať hotových 12 generácií a kúzla na L, takže ti zase o majland utečú.

Ak je tvojim cieľom zahrať si a spraviť si peknú pvm výbavu na niektoré mapy, tak to zmysel má.

Re: Nový začátek

Napsal: pon 25. bře 2024 13:00:37
od Bosanova
Díky moc za obě reakce. Na discord se rád přidám a zjistím tak něco dalšího. Cíle nemám tak vysoké, chci si po dlouhé době zahrát metin s nějakou jistotou do budoucna, že server neskončí. Nicméně na top nepřemýšlím, tak bohatý nejsem. Ještě jednou díky