Diskuze o všem možném, co se netýká hry. Nezapomínejte ale na pravidla!
-
Mionix
- Lv.26
- Dal poděkování: 608 poděkování
- Dostal poděkování: 687 poděkování
Příspěvek
od Mionix » úte 07. lis 2023 14:17:06
smajking píše: ↑úte 07. lis 2023 11:33:29
Zdravím, viete mi vysvetliť prečo EKURA nemá nikde žiadnu REKLAMU? Trochu investovať na FB, insta za reklamy a prilákať nových ľudí? Všetky väčšie servery reklamu majú, ale tu sa to vôbec nehýbe... Majitelia nemajú záujem priviesť nových hráčov?
Toto není na mně, ale na majiteli.
fyxicek píše: ↑úte 07. lis 2023 12:34:49
Zdravím Mio, zajímalo by mě, zda se chystají nějaké reorganizační změny v týmu, nějaká např. povýšení, odchody nové tváře třeba atd.
díky
Opět, toto si řeší pouze majitel GP.
MichaelScott píše: ↑úte 07. lis 2023 13:21:29
Zdar Mio, rád bych se zeptal, jak funguje respawn potvor a jestli je možné, že se může nějak bugnout. Například: Teď dropuju zlaté korále z orka kouzelníka, který se běžně nachází kolem chrámu 2x (levá a pravá strana). Ale už dva-tři dny ho třeba na ch2 a ch3 na jedné z těch stran nemůžu najít a to jsem projel okolí i dál mimo spawnovací zónu, do textury věže jsem taky koukal a plášťoval, ale nic. Dneska byla údržba, tak jsem čekal, jestli se tam normálně neobjeví, ale nic a scénář, že by ho zrovna na těchhle dvou ch a jenom na jedné straně vždycky někdo zabil se mi zdá nepravděpodobná. Tak se chci zeptat, jestli se tam ten jeho spawn mohl narušit a nemá smysl ho hledat nebo mohl prostě utéct někam daleko od věže a dokud ho někdo nezabije, tak se tam prostě nespawne. Díky
Spawn moba se nemůže bugnout. Hra to dělá takto. Čas spawnu, hra koukne, zda je na mapě. Pokud ne, tak ho spawne na nějaký prostor. Pokud ano, hra nic nedělá. On tam byl, na obou ch, ale byl v texturách. Sám tam zalézt nemohl, tak že předpokládám, že ho tam někdo odpinkal. Nyní by se již měli spawnovat v pořádku.
Mio
-
MichaelScott
- Lv.13
- Dal poděkování: 60 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Příspěvek
od MichaelScott » úte 07. lis 2023 14:22:05
Mionix píše: ↑úte 07. lis 2023 14:17:06
smajking píše: ↑úte 07. lis 2023 11:33:29
Zdravím, viete mi vysvetliť prečo EKURA nemá nikde žiadnu REKLAMU? Trochu investovať na FB, insta za reklamy a prilákať nových ľudí? Všetky väčšie servery reklamu majú, ale tu sa to vôbec nehýbe... Majitelia nemajú záujem priviesť nových hráčov?
Toto není na mně, ale na majiteli.
fyxicek píše: ↑úte 07. lis 2023 12:34:49
Zdravím Mio, zajímalo by mě, zda se chystají nějaké reorganizační změny v týmu, nějaká např. povýšení, odchody nové tváře třeba atd.
díky
Opět, toto si řeší pouze majitel GP.
MichaelScott píše: ↑úte 07. lis 2023 13:21:29
Zdar Mio, rád bych se zeptal, jak funguje respawn potvor a jestli je možné, že se může nějak bugnout. Například: Teď dropuju zlaté korále z orka kouzelníka, který se běžně nachází kolem chrámu 2x (levá a pravá strana). Ale už dva-tři dny ho třeba na ch2 a ch3 na jedné z těch stran nemůžu najít a to jsem projel okolí i dál mimo spawnovací zónu, do textury věže jsem taky koukal a plášťoval, ale nic. Dneska byla údržba, tak jsem čekal, jestli se tam normálně neobjeví, ale nic a scénář, že by ho zrovna na těchhle dvou ch a jenom na jedné straně vždycky někdo zabil se mi zdá nepravděpodobná. Tak se chci zeptat, jestli se tam ten jeho spawn mohl narušit a nemá smysl ho hledat nebo mohl prostě utéct někam daleko od věže a dokud ho někdo nezabije, tak se tam prostě nespawne. Díky
Spawn moba se nemůže bugnout. Hra to dělá takto. Čas spawnu, hra koukne, zda je na mapě. Pokud ne, tak ho spawne na nějaký prostor. Pokud ano, hra nic nedělá. On tam byl, na obou ch, ale byl v texturách. Sám tam zalézt nemohl, tak že předpokládám, že ho tam někdo odpinkal. Nyní by se již měli spawnovat v pořádku.
Mio
To musel být někde hodně daleko v textuře, když nefungoval plášť. Většinou ho tam vidím skrz jméno a naženu ho. Každopádně díky!
MichaelScott
-
Fogru
- Lv.5
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od Fogru » stř 15. lis 2023 7:58:33
Zdravím Mio, pořád se řeší update hry, ale zajímalo by mě, zda se někdy chystá dát "nový kabát" i stránkám Ekury.
díky
| oOTerkaOo | |
---|
9.gen 160lv | Shinsoo |
-
Mionix
- Lv.26
Příspěvek
od Mionix » stř 15. lis 2023 9:29:43
fyxicek píše: ↑stř 15. lis 2023 7:58:33
Zdravím Mio, pořád se řeší update hry, ale zajímalo by mě, zda se někdy chystá dát "nový kabát" i stránkám Ekury.
díky
To by musel jedině Saggi. A dle mého je lepší, když bude dělat na samotné hře než na vzhledu webu.
Mio
-
Mithra
- Čestný člen
- Dal poděkování: 99 poděkování
- Dostal poděkování: 1049 poděkování
Příspěvek
od Mithra » sob 30. pro 2023 22:15:00
Dlouho jsme se neviděli. Není čas ztrestat opět nějakou tu lahvinku?
Pozdravuj Saggiho a vše nej do Novýho Roku 2024
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl
-
kutschera
- Lv.1
Příspěvek
od kutschera » ned 07. led 2024 2:31:40
Zdravím, Mio,
Zajímalo by mě, jestli se plánuje v blízké době zlepšit komunikace týmu s hráči?
Např. uzavření ticketu (řešení krádeže) bez udání důvodu, ani potrestání hráče. Dále týmem neodhlasováný návrh zde na fóru opět bez udaného důvodu...
Příjde mi, že řadový členi týmu dělají to, co už je zaběhlé.
A tím je minimální komunikace, pokud chce hráč jakékoliv dodatečné vyjádření, tak si ho musí skoro vyprosit.
Mám se suportem též pozitivní zkušenosti, bohužel pouze u bývalých členů týmu.
-
Mionix
- Lv.26
Příspěvek
od Mionix » ned 07. led 2024 14:33:48
kutschera píše: ↑ned 07. led 2024 2:31:40
Zdravím, Mio,
Zajímalo by mě, jestli se plánuje v blízké době zlepšit komunikace týmu s hráči?
Např. uzavření ticketu (řešení krádeže) bez udání důvodu, ani potrestání hráče. Dále týmem neodhlasováný návrh zde na fóru opět bez udaného důvodu...
Příjde mi, že řadový členi týmu dělají to, co už je zaběhlé.
A tím je minimální komunikace, pokud chce hráč jakékoliv dodatečné vyjádření, tak si ho musí skoro vyprosit.
Mám se suportem též pozitivní zkušenosti, bohužel pouze u bývalých členů týmu.
Dobrý den, komunikace je stále stejná po celou existenci hry. To jen hráči si stále dokola vynucují něco, co tu nikdy nebylo. Musí vám stačit, že s vámi nějakým způsobem komunikuji já a také bych nemusel.
Tickety si řešte tam, kde se řeší, toto na forum vůbec nepatří.
Návrhy zde na foru. Já se snažím nějakým způsobem hráči vždy při zamítnutí napsat, proč bylo zamítnuto. Ale my vám důvody zamítnutí psát nemusíme. V tomto případě, v současné době to není z naší strany chtěné, stačí se podívat na tristní návštěvnost těchto malých válek. A ani na to není čas. Jsou v plánu jiné věci. A malé války jsou tu jako průprava pro velké, ne aby v nich hráč zůstal navždy. Myslím si, že PvP je zde podporováno asi nejvíce ze všech serverů.
Krásný den
Mio
-
crazy8
- Lv.26
- Dal poděkování: 73 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
Příspěvek
od crazy8 » pát 12. led 2024 16:33:28
nerozmýšlal GM nad tým urobiť nejaký marketing v záujem dotiahnuť nových hráčov? Nemyslím tým, že by to bol malý server ale nejaké % nových hráčov by sa určite prejavilo aj na kúpe SD
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
-
Mionix
- Lv.26
Příspěvek
od Mionix » pát 12. led 2024 16:51:34
crazy8 píše: ↑pát 12. led 2024 16:33:28
nerozmýšlal GM nad tým urobiť nejaký marketing v záujem dotiahnuť nových hráčov? Nemyslím tým, že by to bol malý server ale nejaké % nových hráčov by sa určite prejavilo aj na kúpe SD
Toto není vůbec na GM, ale na majiteli. A do jeho hlavy já nevidím.
Mio
-
schvarz
- Lv.26
- Dal poděkování: 124 poděkování
- Dostal poděkování: 388 poděkování
Příspěvek
od schvarz » pát 12. led 2024 17:34:09
crazy8 píše: ↑pát 12. led 2024 16:33:28
Tady já bych určitě taky připomněl, že Ekura má historicky opravdu hodně moc oslovených hráčů. Nemyslím si, že zbývá mnoho hráčů Metinu, kteří Ekuru někdy nehráli nebo o ní alespoň neslyšeli.
Pokud by se uvažovalo o nějakém PR programu, tak netuším, nakolik by kampaň cílená na nové hráče přinesla úspěchu. Spíš bych očekával cílení na vracející se hráče.
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@Gulik, Neukazuje se to nikde a to z důvodu jiného počítání bonusu. A nefunguje na PvP, pouze na PvM.
Ahoj, právě že po nasazení ve statech nic. Body 100% by neměly být potřeba.. ale diky prošel jsem si znovu příspěvky a foxx tam potvrzuje, že se to nikde neukáže:// to bych bral jako bug. Tak budu veřit tomu, že to funguje
Bug to není. Musíš byt trpělivý, ono se ke 100% dostaneš. Zkus postavy vice expit a měj je v dosahu, aby jsi nahoře v liště viděl srdce. Jinak už od začátku manželství, co nasadíš manželské šperky, tak by ti to mělo dát určitá procenta do kritiku. Jestli si o tom chceš více přečíst, tak zadej do vyhledávače na fórum “manželské šperky” a uvidíš, co vše už se na tohle téma řešilo.
Ahoj, zkusím se nejprve zeptat tu - mám 64% u bodů manželství a naušnice lásky nasazený (kritik).. ve statech se ale nic nezvedá už od samýho začátku... může jít o bug? kritik bych docela využil ://
Našel sem chybu v eventu... mám psát ticket nebo ne?:D
Suko201 to má úplně jednoduché řešení vezmi kamarády a šup tam v pátek.
Zdravíčko, neuvažuje se v týmu, že se zruší malá war? Dlouhodobě už tam nikdo nechodí a když jo, tak pro 1-2killy.. Co vy na to? Místo toho střední, nebo nějaký automaticky minievent?
Ahoj, nevíte někdo jak na generace, případně je někde nějaký návod i s vysvětlením? Děkuji
Pokud někdo marně hledal lampiony v IS, zapomněli jsme, právě byly přidány. Hezký event všem.
@Gulik, ať založí nový účet na existující mail, který vlastní a z něj napíše ticket. GM si mohou dohledat, že je to stejný hráč.
Ve hře shání "kubee385baf" pomoc od GM - nemá přístup na e-mail a něco asi potřebuje. Ticket nemůže potvrdit. Je mu pomoci?
@libast, nemůžete mít na té postavy u strážce města vypnutý event? Jinak pro vyber duziny musi hrac mit zasazenou jednu dyni za dany cech.
@libast, napište na support, hlavně dodejte postavu, ze které vám to nejde a pokud vím, tak odměny dostáváte za každou zasazenou dýni.
Položený dýně taky dárky nedávají tak nechápu co je to za event
Vůdce cechu nedostane dužinu z dýně
Mionix píše: @qSTRoNgMANp, Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup.
Je tu aspoň občas sranda..
Aneb Slavnosti sněženek. Film z mého milovaného Kerska, kde mají moji rodiče chatu. "Vaše staré se posekají motyčkami na mezi, když se potkají."
@qSTRoNgMANp, Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup.
Suko201 píše: a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
Hahahahahaha
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
@MoCKeR, Dobře jsi mu naložil loupe.
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@Suko201,
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl
@Suko201, nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
Mionix píše: @Suko201, tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat.
nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky
@Suko201, tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat.
nebo to mám rozhodnout já?
Mionix píše: @Suko201, vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka
@Suko201, vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
Sirrey píše: @KerkyzAfterky, Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník.
proč lžeš prosím tě
přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@KerkyzAfterky, Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník.
dostali big update a stejně furt kydaj
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete
jakože tohle je težče real talk no.
Cechovní dýně. Umožnění přesunu
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete
@MoCKeR, nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
docela slušně s váma vypekli
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané
ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
Mionix píše: @KerkyzAfterky, Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@KerkyzAfterky, Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@libast, Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně
Předem děkuji za odpověď
Letos za splněný úkol není dárek?
@diver, A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák.
@Mionix, Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@diver, záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@Lelaion, postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne.