Kult draků II

Přijďte si odpočinout do sekce plné příběhů. Přečtěte si příběhy staré, tvořte nové!
Odpovědět
SiriusWhite
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 39
Registrován: úte 22. čer 2010 9:58:02

Kult draků II

Příspěvek od SiriusWhite » ned 27. bře 2011 19:44:05

Tma, únava, strach, to vše sužovalo Uriela který neustále hledal zmínky o dracích a indíciích vedoucích k zbraním které by je dokázaly zastavit. Ovšem jediné co zatím nacházel bylo že čím víc draků je pohromadě, tím větší jejich síla je a další podobné informace. Byla hluboká noc, jen svit svíčky pomáhal Urielovi zůstat vzhůru a hledat. Kliží se mu oči, pomalu sjíždí k zemi po skříni s knihami. Nechtě zavadil o žebřík a ten shodil několik knížek. Přímo do Urielova klína se snesl starodávný svitek, až se Uriel bál ho rozbalit aby se mu nerozpadl v rukách jak byl starý. Ovšem jen první řádky mu rozproudily krev v žilách. Našel co hledal? Doslova hltal každý řádek, zachvátila ho chuť číst dál a dál. Ano, je to ono. Svitek se zmiňoval o pradávném artefaktu, nazývajícím se Krystal Rozpadu. Ovšem z starého svitku toho moc nezbylo, spíše jen útržky, co bylo ale halvní, byla kresba draka v jakési místnosti, vedle něho truhlice která zářila. Uriel nejspíše našel místo kde se onen Krystal skrývá. Usnul, Uriel už je starý chlapík a ten potřebuje spát více než mladý a urostlý válečník.

Uriel se s trhnutím probudil, naštěstí to co ho probudilo bylo jenom zakokrhání kohouta. Bez váhání šáhl po svitku, ale? Co to? Svitek tu není. Vyděšený Uriel vyběhl ven z domu. a uviděl skupinku místních puberťáků jak drží jeho svitek, ovšem ve svitku mají zabalenou jakousi drogu, no ovšem určitě v tom mají halucinogenní bylinky ze zahrádky Biologa Chaegiraba. Jeden v ruce držel svitek a druhý zapálenou malou louč. Uriela chytl vztek. Vzal nejbližší kámen co našel a hodil ho po klucích. Takový hod se mu nikdy nepodařil. Trefil přesně toho kluka s loučí do hlavy. Kluk se skácel k zemi. Ostatní se chystali utéct když v tom na ně Uriel zažval z plných plic: " Ten svitek!!! ." Klučina jej hodil na zem a utíkal za ostatními. Uriel svitek zachránil, ovšem nebývalý povyk brzy ráno vzbudil mnohé obyvatele města kteří se ptali co se stalo. Uriela zachránil až Velitel který přiběhl ze svého domku. " Promiňte, zaspal jsem, byl jsem včera na pohřbu Sehina. Tak co, Urieli? Našels něco?" ptal se nedočkavě Velitel. Uriel jěště trošku šokovaný z té události s puberťáky nejistě odpověděl: " Ano,něco ano." Uriel celou situaci vysvětlil Veliteli, mezitím došel i král Benin.

"Teď zbýva sestavit skupinu která půjde tento Krystal najít a přinést ho sem" konstatoval Velitel. Král i Uriel jen souhlasně kývli a rozhlédli se směrem k přihlížejícím občanům. Všichni ustoupili o krok vzad a nikdo ani nedutal. "Já půjdu." Všichni se nadějně podívali směrem k hlasu. Stál tam Locken, ve své výzbroji po bratrovi kterou zdědil. Nikdo mu ovšem neodporoval, všichni byli rádi že nemusí jít oni. Z Vojenských táborů byl vybrán Tolen, asi dva metry a 20 centimetrů vysoký, urostlý válečník s hnědými dlouhými vlasy učesanými do "koňského ohonu". Byl velice silný a rychlý. Proto se věnoval boji Tělo na tělo. Uměl excelentně ovládat meč a štít. Cochej, Šaman z Západních stepí se přihlásil sám, nebyl v akci a proto jí toužil zažít, myslel si že tohle pro něj bude to pravé.

Dostali nejlepší koně, výbavu a spoustu potravin a vody na cestu. Spolu s nimi jelo dvacet králových nejlepších a nejvěrnějších strážců. Dostali radu jet přes ledovou zemi, do zeleného lesa a přes něj do Červeného lesa, žije tam prý stařík který možná bude vědět kde najít toho draka který ukrývá poklad a spolu s ním Krystal Rozpadu. Dva týdny uplynuly jako voda, a celá skupina bez jednoho vojáka který uklouzl v ledové zemi a zabil se při pádu na zem, stanula na prahu obrovské vily. Otevřel jim prťavý stařeček. Představil se jako Kanh-Miu.

"Takže vy hledáte draka, který prý skrývá poklad, poklad obrovské síly a moci." Ujasňoval si situaci stařík.
" Ano, a od vás potřebujeme vědět kde se ten drak nachází a jak se k němu co nejrychleji dostat" Vyhrkl Cochej.
" Povím to takhle, vím kde je ten drak, a vím také jak se k němu dostat. Ale musím vás varovat" promluvil stařík skoro šeptem, jakoby měl strach že onen drak je přímo za ním. "Každý, kdo draka zkoušel najít, či dokonce zabít, o tom se už nikdy neslyšelo. Ale vidím že vás nemá cenu přesvědčovat. támhlety dveře vás dovedou do Královského rozcestí, na první odbočce doleva, do Kouzelného dolu. dál už ale musíte sami, nevím s čím budete muset bojovat. Ale vím že doupě draka stráží jeho věrní, vojáci řádu Zin a budete se muset dostat přes takové zámky, ale víc opravdu nevím"

Hrdinové přešli pod rad Královské rozcestí, až dorazili na konec Kouzelného dolu, první co je zarazilo byla modrá čára od jedné zdi k druhé, ale nejpodivnější bylo, že brána byla otevřená. Zámek opředený magickou silou byl zničen na tisíce kousků. Někdo je musel předstihnout. Celá skupina se rozběhla co mohla kupředu, začali potkávat těla. Potetovaní vojáci s pletí bělejší než kůže králosvké koně, vše nasvědčovalo tomu že drak je již přemožen a poklad jim někdo vyfoukl. Běželi stále dál, těl pořád přibývalo. Vběhli do obrovské místnosti, byl to monumentální pohled. Obrovský černý drak chrlil oheň jeho barvy na bojovníky pod ním, ti sice pomocí štítů se těmto ůtokům bránili ale už na nich bylo znát vyčerpání. Podle znaků na jejich brněních to byli bojovníci z říše Shinsoo. Pod drakem byla schována velká truhla, zpod víka se linulo jasně bílé světlo. Naši hrdinové neváhali a přidali se k boji s drakem. Zdálo se že drakovi nic neubližuje a že má sil dost. Až pak válečníka napadlo řešení, místnost byla široká tak aby se drak vlezl dovnitř, ovšem byla vysoká takže se drak mohl vznést a chrlit oheň. Na domluvu stačilo jen pár letmých posunků.

Locken, šikovný a obratný lukostřelec přivázal na šíp lano a vystřelil na strop, lano poslal válečníku Tolenovi, ten se ho ujal a rozběhl se proti zdi, zeď ho vynesla. Tolen se na laně obrátil a rozhoupal se. Skočil obrovský skok, kdejaký sportovec mu mohl závidět. Tolen přistál na hřbětě draka, ten ačkoliv to ani nespozoroval, vznesl se a začal opět chrlit černý oheň a nádechem světle modré. Jakmile drak přistál, tak se válečník po jeho obrovitém trupu rozběhl k jednomu z páru křídel. S myšlenkou "Nelétavý drak je dobrý drak" se nadechl a jedním švihem drakovi usekl křídlo v místě kde se spojoval s trupem, křídlo upadlo a drak bolestně zařval. Tolen na nic nečekal a využil drakovy bolesti k useknutí dalšího křídla. Po chvíli strašného smrtelného řevu drak zemřel. Poklad byl jejich. Ale co to? Truhla byla otevřená, kolem ní pár zbraní a mešců s penězi. Bystrý šaman Cochej si všiml že v místnosti nezbyl žádný voják z Shinsoo.

Pokračování příště
Milenius - LvL 80
Full +9, 88% Příšerky
Čepel - P
Brnko - P
Strach - P
Vír - G7
Prst - 1
Zrušit - 1

Uživatelský avatar
despr
Lv.20
Lv.20
Příspěvky: 293
Registrován: ned 11. črc 2010 8:10:30
Bydliště: KA4
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování

Re: Kult draků II

Příspěvek od despr » ned 27. bře 2011 19:52:41

Super, těším se na další.

SiriusWhite
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 39
Registrován: úte 22. čer 2010 9:58:02

Re: Kult draků II

Příspěvek od SiriusWhite » ned 27. bře 2011 20:37:52

díky ;)
Milenius - LvL 80
Full +9, 88% Příšerky
Čepel - P
Brnko - P
Strach - P
Vír - G7
Prst - 1
Zrušit - 1

Croseass
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 5
Registrován: stř 29. zář 2010 7:18:28

Re: Kult draků II

Příspěvek od Croseass » ned 27. bře 2011 20:43:41

Nic delsiho jsem snad v zivote necetl :D ...je to super ;)
SpookS , GhostRiderrr
Šamánek , BM Sura
Shinsoo

marras
Lv. 12
Lv. 12
Příspěvky: 88
Registrován: ned 31. říj 2010 17:58:03
Bydliště: Shinsoo
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Kult draků II

Příspěvek od marras » čtv 31. bře 2011 21:41:41

moc hezký těším se na pokračování

Odpovědět

  • You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « stř 9:36 pm »
Mionix píše: Pro upřesnění. Na oslavách výročního eventu se stále ještě pracuje. S jistotou bude spuštěn ještě před prázdninami.
děkujeme za info, jsem zvědav na změny, ale abych byl upřímný, doufal jsem, že bude zítra po údržbě spuštěn, no neva 😊
@ Mionix « stř 1:54 pm »
Pro upřesnění. Na oslavách výročního eventu se stále ještě pracuje. S jistotou bude spuštěn ještě před prázdninami.
@ schvarz « úte 3:39 pm »
@Mionix,  No to je mazec!
@ Mionix « úte 8:04 am »
@schvarz,  ryb mraky za týden v 5 lidech. Měl jsem největší a zároveň osobní rekord. 19,2kg čistá váha kapr lysec.
@ Hakan « pon 9:14 pm »
@schvarz,  Roha braly
@ schvarz « pon 8:49 pm »
@Mionix,  Jak braly?
@ KerkyzAfterky « pon 10:12 am »
CrazyBull píše: No možna se čekalo že bude nějaká informace po údržbě něco jako příprava na spuštění eventu nebo tak něco :-).
vypadá to na podělky ze strany týmu :D
@ Suko201 « pon 9:29 am »
Mionix píše: @Suko201,  Pardon, měl jsem týden dovolenou. Já zatím ani netuším kdy bude a vy po mně chcete, jak dlouho bude. :lol:
v pořádku pane
@ CrazyBull « ned 7:55 pm »
No možna se čekalo že bude nějaká informace po údržbě něco jako příprava na spuštění eventu nebo tak něco :-).
@ CrazyBull « ned 7:53 pm »
Omluva přijata, každý má na dovolenou nárok :D
@ Mionix « ned 4:03 pm »
@Suko201,  Pardon, měl jsem týden dovolenou. Já zatím ani netuším kdy bude a vy po mně chcete, jak dlouho bude. :lol:
@ CrazyBull « ned 12:45 pm »
@Suko201,  třeba se jen posune necháme se překvapit ;-)
@ Suko201 « ned 12:40 pm »
Mionix píše: @CrazyBull,  v pořádku. :-) Výroční bude.
takže se event bude zkracovat? 🥺
@ Mionix « ned 12:38 pm »
@CrazyBull,  v pořádku. :-) Výroční bude.
@ CrazyBull « ned 8:58 am »
@Mionix,  A tak pardon chyba na mé straně je to výroční event co proběhl v loňském roce od 1.6.2023 takže se mi to nějak spojilo )) asi MDD a ty děti u učitelky si to prostě nějak spojilo. :D
@ Mionix « sob 5:59 pm »
@CrazyBull,  pardon, ale o MDD si nic nepamatuji, zkuste připomenout. @Clusive,  určitě bude. @Relly,  ano, bohužel to padá do spamu. Už v týdnu jsem to řešil s jedním hráčem.
@ Relly « sob 1:56 pm »
Tak vyřešeno. Chodí to do spamu 🥹
@ Relly « sob 1:50 pm »
Nejspíše nechodí maily na povolení secure. Nemohl by na to nekdo prosím mrknout?
@ Clusive « sob 12:16 pm »
Též bych se chtěl zeptat, jak to vypadá s výročním eventem, aspoň nějaké minimální info, díky. :-)
@ NedGabriel « sob 11:46 am »
Bude letos Kazmadán ?
@ CrazyBull « sob 8:59 am »
@Mionix,  Kontrolní otázka ví se něco o eventu na MDD? Pokud si vzpomínám tak byl každý rok nebo se pletu? Děkuji za info.
@ KynutaBuchta « ned 11:17 pm »
<3
@ ShienZhao « ned 10:52 pm »
Yeees
@ kovardominik « ned 10:51 pm »
je to tam
@ Hakan « ned 10:51 pm »
@Saggitarius,  Tady někdo poctivě sledoval
@ TheDobbyk « sob 9:22 pm »
jo helma by byla :D ale lvl asi neni
@ cleo « sob 8:38 pm »
@TheDobbyk,  musíš mít entariánskou helmu +9 a mít lv vyšší než moby
@ TheDobbyk « sob 8:07 pm »
Nevim kde je problem
@ TheDobbyk « sob 8:07 pm »
Jak funguje to potlaceni agresivity monster? V cido po mne jedou :D
@ Saggitarius « sob 4:51 pm »
Samozřejmě, to bylo semifinale #pijtesrozumem: https://www.ekura.cz/herni_ucet/voucher ... -do-finale
@ KerkyzAfterky « pát 3:43 pm »
@ Ponycious « čtv 11:05 pm »
ale my přece postupujeme do semifinále :(
@ TomasFoxx « čtv 9:12 pm »
@Mionix,  taky upravit minimapu v tý nový mapě na války
@ Mionix « čtv 7:42 pm »
@gagefranjo,  Mělo by být přegenerováno. Pokud se zobrazuje stará mapa, F5 by mělo pomoci.
@ Mionix « čtv 7:29 pm »
@gagefranjo,  co konkrétně? Změnil se snad jen hrad.
@ gagefranjo « čtv 2:18 pm »
Kdy bude hotový nový atlas pro entarian už se vi?
@ Mionix « čtv 11:30 am »
@Elear,  víme. :-D @Hakan,  prověříme. Případně na příště upravíme.
@ Hakan « čtv 10:15 am »
A sice jste oddělali plto u veteše ale zapomněli jste na jeho místě neviditelnou zeď :think:
@ Elear « čtv 10:01 am »
Zabudli ste pridaŤ brany do hradu :)
@ KerkyzAfterky « stř 2:34 pm »
už to jde, díky
@ KerkyzAfterky « stř 2:26 pm »
díky bohu, už sem myslel, že sem jediný :D
@ TomasFoxx « stř 2:18 pm »
https://ctrlv.link/pMrm hazi to toto a prej nejsem jediny
@ TomasFoxx « stř 2:17 pm »
nejdou logovat postavy, help
@ Pajik « pon 7:53 pm »
jojo, přesně ten ;)
@ Trubice « pon 7:08 pm »
@Pajik,  Myslíš tenhle ? Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo Severní Americe bude považován za útok proti všem
@ TomasFoxx « ned 10:58 pm »
@Mionix,  to já nepoznám, nevim kolik jsem jich měl :D
@ Pajik « ned 10:45 pm »
@Ezzo95, v 99,9% půjde o článek 5
@ kovardominik « ned 10:01 pm »
je jich hodně no
@ Ezzo95 « ned 9:22 pm »
co si predstavit pod porusenim podminek pouziti. za co ti lidi dostavaj bany? :D
@ Ezzo95 « ned 9:22 pm »
ahoj
@ Medvidek « ned 2:11 pm »
Ahoj, slang - u každého vlákna pod jeho nadpisem je ikonka odpovědet. Klikněte na ní a zjeví se textové okno, kam můžete psát. :-)
@ Mionix « ned 10:34 am »
@TomasFoxx,  Ale huš. Radši si zkontroluj, zda máš bod do hodnosti na foru. ;-)
@ TomasFoxx « sob 6:53 pm »
@Mionix,  na forum přeci
@ Mionix « sob 6:28 pm »
@slang,  To záleží, kam ho chcete vložit? :-)
@ slang « sob 2:54 pm »
potřebuji poradit jak napíšu přispěvek na forum děkuji
@ Annatar « sob 1:04 pm »
A kdy zase zprovozníte arénu? Protože při téhle obtížnosti tam nikdo nebude chodit dalšího pul roku
@ Mionix « pát 12:29 pm »
@cleo,  Mělo by být opraveno při dnešní ranní údržbě.
@ MoCKeR « čtv 10:20 pm »
😎

Who is chatting